Referenties

MD Interim Management heeft voor meerdere opdrachtgevers haar diensten als organisatieadviseur, crisis- of verandermanager ingezet. Hieronder vindt u een aantal referenties.

Contactpersoon

Relatie

Referentie

Paul Bruins - Directeur bij Bruins Interim Management B.V - Referentie MD Interim Management

Paul Bruins

Directeur bij Bruins Interim Management B.V.

Regiodirecteur en opdrachtgever Zorggroep Charim

Als directeur zorg heb ik ongeveer een jaar met Mirjam samengewerkt in een zeer complexe management omgeving. Mirjam is resultaatgericht en praktisch ingesteld, zegt waar het op staat met oog voor cultuuraspecten van de organisatie. Ze is inhoudelijk sterk, ziet kansen in de markt en weet haar visie goed voor de buhne te brengen naar medewerkers en collega leidinggevenden. In de samenwerking is ze open, houdt zich aan afspraken en kan in tijden van hectiek heerlijk relativeren.

Annemiek Schut - Referentie MD Interim Management

 Annemiek Schut

Directeur Woonz B.V.

Collega en HR adviseur collega bij Stichting Zorggroep Oldael
Compagnon bij Woonz.nl

Recht door zee, super loyaal en altijd op zoek naar de oplossing. En ook nog verstand van zorg, welzijn en dienstverlening! Vanuit haar bedrijfskundige kennis werkt Mirjam gestructureerd aan procesmatige en financiële vraagstukken. Mirjam neemt verantwoordelijkheid en verwacht dat ook van anderen. Dit leidt er toe dat zij problemen niet overneemt, Mirjam helpt mensen om zelf de oplossing te vinden. Ik ontmoette Mirjam tijdens een interim opdracht in de ouderenzorg. Haar power, professionaliteit en visie heeft ertoe geleid dat we nu nog steeds fantastisch als compagnons samenwerken.

Kees Kooman - Referentie MD Interim Management

Kees Kooman

Teammanager

Collega en teamleider bij Stichting Zorggroep Oldael

Mirjam is een manager met een goed bedrijfsmatig inzicht, een directe aanpak maar tevens een echte people manager. Mirjam durft aan- en door te pakken zonder hierbij de relatie met medewerkers of de klant/client onherstelbaar te beschadigen.
“Geen 9 tot 5 mentaliteit” is voor Mirjam een understatement.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!